Nerike Pride

Sponsra oss


Vi söker sponsorer för att förverkliga årets Nerike Pride! Det finns en mängd olika sponsorpaket att välja bland och genom att stötta Nerike Pride ekonomiskt bidrar NI till en fantastisk festival. Se de olika sponsorpaketen nedan. Till sponsorerna kan vi också erbjuda, förutom möjligheten att synas på Nerike Pride,  25% rabatt på RFSLs olika utbildningar. Hör av er för mer information kring det!

Vill ni stå i Pride Park? Kostnaden för en plats i parken (3 x 3 meter) är 500 kronor för ideella och idéburna organisationer och 3000 kronor för övriga aktörer. Ni tillhandahåller själva material såsom tält och bord. Vi har inte möjlighet att erbjuda el-försörjning.

BONUS! För partipolitiska organisationer har vi ett exklusivt antal utställarplatser i pride park som kostar 5000 kronor styck. Dom platserna ligger mer synligt och centralt. 

För frågor, bokning av plats eller för att sponsra oss; kontakta oss HÄR

Betalning sker senast 10 dagar efter fakturadatum. Bifoga fakturaadress när ni bokar er plats eller sponsorpaket!

Tyvärr har vi inte möjlighet att återbetala aktörer som inte väljer att nyttja sin bokade plats. Externa medel är en förutsättning för att kunna planera och tillhandahålla Nerike Pride 2022 som en öppen demokratisk arena där allierade och hbtqi-vänliga organisationer och aktörer får synas. Utifrån de medel vi har som ideell organisation väljer vi att planera projektet på detta sätt.