Nerike Pride

Sponsorpaket

RFSL Örebro kommer tillsammans med ABF Örebro Län och Örebro Rättighetscenter att anordna Nerike Pride 21-22 augusti 2020. 

Vi anser att kunskapshöjande föreläsningar är viktiga för att Nerike Pride ska vara relevant som hbtqi-festival och för att festivalen ska nå en bred publik. I Pride House kommer det att erbjudas olika föreläsningar och panelsamtal under temat Idrott för Alla. Vår ambition är att Pride House ska bli en mötesplats för både kunskapsutveckling och samhörighet. 

Det blir en parad i år! Paraden har dragit tusentals deltagare tidigare år, så vi förväntar oss mycket folk. Alla som vill har möjlighet att kostnadsfritt delta i paraden. Företag, organisationer och föreningar måste föranmäla sig på vår hemsida nerikepride.se/paraden

Pride Park kommer att vara öppet både under dagen och kvällen. Dagtid kommer det att hållas olika event och aktiviteter. På kvällen är det scenshow. Den startar när hela paraden anlänt till parken så att den goda stämningen kan fortsätta hela kvällen.

Vi arbetar fortfarande med att ta fram flera programpunkter, och samarbetar med olika föreningar och företag som kommer att anordna aktiviteter.

Förra året anordnades en mindre version av festivalen med föreläsningar och filmvisning. Vår ambition är att höja ribban i år men vi har ännu inte resurser att nå upp till den nivå som Örebro Pride hade. En skillnad är att vi måste begränsa antalet utställare i parken. Därför har vi beslutat att upplåta ett begränsat antal platser till myndigheter och nära samarbetspartners i parken. 

Vi kan inte erbjuda lokaler för föreläsningar eller aktiviteter men om ni vill ordna en aktivitet/föreläsning i egna lokaler så skriver vi gärna in er programpunkt i programmet.

För att förverkliga vår vision behöver vi er hjälp! Vi vill erbjuda våra sponsorer att synas på vår hemsida och i Pride Park genom våra sponsorpaket. Visst vill ni vara med och förverkliga Nerike Pride 2020?

Sponsorpaket
Sponsrat belopp >15000 12000 10000 8000 5000 2000
Logga på partnersidan nerikepride.se x x x x x x
Logga i program x x x x x
Vimpel/rollup vid ingången till parken x x x x
Logga på nerikepride.se som syns på alla sidor x x x
Vimpel/rollup vid scenen x x
konferencier nämner ert företag som huvudsponsor inför scenshow i Pride Park x